Regel security engineering voor uw bedrijf

Wilt u het maximale halen uit de mogelijkheden op het gebied van security engineering voor uw bedrijf? Dan schakelt u ConanDoyle in! Wij zijn gevestigd in Wateringen, maar bieden onze diensten aan in het hele land. Onze professionals bieden uw onderneming oplossingen op maat aan, waarbij alle mogelijke technische maatregelen in kaart worden gebracht.

Met onze security engineering geniet u van beveiliging op diverse gebieden

Een security engineer is een specialist op gebied van informatiebeveiliging. Deze specialist onderzoekt de veiligheid van de IT-omgeving en ontwikkelt cyberbeveiligingssystemen om deze veiligheid te verhogen. Niet elk bedrijf heeft echter zo’n security engineer in dienst. In dat geval kunt u een beroep doen op ons bedrijf dat gespecialiseerd is in security engineering. Wij kunnen uw websitebeveiliging testen, maar er zijn meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een phishingtest laten uitvoeren. Security engineering omvat beveiligingstechniek en het beheer van de beveiliging. We bieden onder meer beveiliging aan op volgende gebieden:

 • Engineeringprocessen met behulp van veilige ontwerpprincipes
 • Beveiligingsmodellen fundamentele concepten
 • Beveiligingsevaluatiemodellen
 • Beveiligingsmogelijkheden van informatiesystemen
 • Beveiligingsarchitecturen, ontwerpen en kwetsbaarheden van oplossingselementen
 • Kwetsbaarheden op webgebaseerde systemen
 • Kwetsbaarheden in mobiele systemen
 • Ingebouwde apparaten en kwetsbaarheden in cyberfysieke systemen
 • Cryptografie
 • Beveiligingsprincipes voor het ontwerpen van locaties en faciliteiten
 • Fysieke bewaking

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Neem snel contact met ons op

Wanneer u meer wilt weten over onze diensten, zoals bijvoorbeeld een blackboxtest uitvoeren, staan wij graag voor u klaar. Wij vertellen u alles over onze security engineering, maar ook beveiliging tegen hackers en het creëren van security awareness behoren tot onze expertises. Kom met onze medewerkers in contact via +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.