Websitebeveiliging testen

Het is erg belangrijk om uw websitebeveiliging geregeld te laten testen. Dit kunt u doen met behulp van een websitescan. Zo’n scan is als het ware een proces waarbij websites worden onderzocht op technische aandachtspunten of andere zaken. Dat proces kan zelf handmatig uitgevoerd worden, maar tegenwoordig wordt dit steeds vaker met een geautomatiseerde software gedaan. Bij ConanDoyle, onze firma uit Wateringen, kunt u terecht om uw websitebeveiliging te laten testen met zo’n websitescan.

Proactieve bescherming

Maatwerk beveiliging

Ontzorging en focus

Al 10 jaar uw specialist

Conan-klant-tevreden
Kantoor_ConanDoyle

Laat uw websitebeveiliging testen door onze specialisten

Om uw website grondig te beveiligen, is het een goed idee om de beveiliging te laten testen met behulp van een scan. Dat wordt gedaan met behulp van zowel offline als online tools. Deze websitescan helpt ook om erachter te komen wat de fouten en/of zwakheden van de website zijn. Zo kunt u uw IT-omgeving grondig beveiligen tegen hackers. Bij deze scan wordt er gekeken op welke manier ongewenste indringers uw netwerk kunnen binnenkomen. Wanneer zij toch toegang hebben gekregen, kunnen zij privacygevoelige informatie stelen. Vandaar dat het een goed idee is om uw websitebeveiliging te laten testen. Onze experts testen de beveiliging van uw website niet alleen met een websitescan, maar voeren ook een penetratietest uit. Op die manier bent u zeker van een goede cybersecurity.

Maak jouw medewerkers bewust en verklein het risico

Een beschermde online werkplek voor maximale productiviteit.

Bel ons snel

Heeft u vragen voor ons cybersecuritybedrijf? Of bent u, naast het laten testen van uw websitebeveiliging, misschien benieuwd naar een van onze andere diensten? Neem hiervoor direct contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

ConanDoyle-aanhetwerk

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Zij gingen je voor