ConanDoyle is de specialist in informatiebeveiliging en privacy (IBenP) voor het mkb. Wij begrijpen dat informatiebeveiliging niet jouw dagelijkse zorg is. Gelukkig is dat wel die van ons.

Gespecialiseerd in de verschillende certificeringsrichtlijnen helpen wij organisaties te voldoen aan de normen die door de wet zijn bepaald.

We brengen de risico’s in kaart en ondernemen actie om (potentiële) gevaren buiten de digitale deur te houden.

De juiste mix van maatregelen, acties en systemen werkt alleen als alles op elkaar is afgestemd.

Informatiebeveiliging en privacy is complexe materie die vraagt om actie. Daarbij is iedere organisatie en ieder vraagstuk is anders. Wij hebben een pragmatische aanpak en starten daarom altijd met een risicoanalyse.

We adviseren en implementeren passende processen zodat jouw organisatie voldoet aan de normen en richtlijnen van de regelgeving.

Van het compleet inrichten van de gehele IT-omgeving, tot het oppakken van bepaalde onderdelen van jouw informatiebeveiliging. Zo ontstaat een aanpak die past bij jouw organisatie.

Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig, praktisch en tegen een eerlijke prijs aan te bieden.
Informatiebeveiliging is altijd in ontwikkeling. ConanDoyle ook. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en ontwikkelen onze dienstverlening zodat dit altijd up-to-date is. Zodat jouw organisatie het beste krijgt van ons en onze specialisten.

jaar ervaring
0
opdrachtgevers
0
pentesten
0

Zij gingen je voor

Bert Heskes

CEO / Spreker

Bert maakt de complexe wereld van informatiebeveiliging begrijpelijk. Met zijn kennis adviseert hij organisaties in het mkb op strategisch niveau over risico’s en verbetering. Daarnaast is Bert ook een gepassioneerd spreker over zijn vakgebied.

Johannes Jacobs

Specialist IT-infrastructuur

Johannes is de specialist die zorgt voor een optimale digitale werkomgeving. Bij hem komen passie en professionaliteit samen. Vanuit zijn kennis helpt hij bedrijfsnetwerken beschermen terwijl de stabiliteit en duidelijkheid van de IT-infrastructuur behouden blijft.

Robbert Schwippert

Ontwikkelaar applicaties Conan Doyle
Adviseur vraagstukken informatiebeveiliging

Robbert houdt zich bezig met het ontwikkelen van de verschillende applicaties van Conan Doyle. Vanwege zijn kennis en achtergrond is hij dan ook een expert en adviseert organisaties bij vraagstukken over informatiebeveiliging.

Maxim Kolkman

Implementaties en kwaliteitsmanagement
ISO 27001 / ISO 9001 / NEN 7510

Maxim is gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement en zorgt ervoor dat jullie werkprocessen passen bij de normen van de verschillende richtlijnen. Zowel bij het in kaart brengen, uitdenken als bij de implementatie helpt Maxim verschillende organisaties.

Michelle Spruit

Implementaties en kwaliteitsmanagement
ISO 27001 / ISO 9001 / NEN 7510

Michelle helpt organisaties met het verbeteren van de kwaliteit van de bedrijfsprocessen. Dankzij op maat gemaakte oplossingen ondersteunt zij de organisaties met het versterken van de informatiebeveiliging en zo te voldoen aan het stuk compliance.

Dimitri Brugmans

Implementaties en kwaliteitsmanagement
ISO 27001 / ISO 9001 / NEN 7510

Dimitri is gespecialiseerd in het opzetten van robuuste systemen voor informatiebeveiliging. Door risico’s te beheren en het verbeteren van algehele bedrijfsprestaties. Op een praktische en effectieve manier, zodat dit naadloos aansluit bij de behoefte van iedere organisatie.

Olaf Nijeboer

Implementaties en kwaliteitsmanagement
ISO 27001 / ISO 9001 / NEN 7510 / Privacyvraagstukken

Olaf begeleidt organisaties door het proces van implementatie aan de hand van de verschillende richtlijnen. Daarnaast biedt hij ondersteuning en geeft hij advies bij alle privacy gerelateerde activiteiten binnen organisaties.

Davide Cioccia

Pentests / Security architectuur / DevSecOps implementatie

Davide is de security architect die snapt hoe een organisatie op de beste en veiligste manier opereert. Met zijn expertise denkt hij met de organisatie mee en weet de verschillende applicaties op de juiste manier te implementeren. De praktijk wordt natuurlijk regelmatig getoetst door het uitvoeren van pentests.

Jouw partner op de achtergrond

Wij begrijpen dat informatiebeveiliging niet jouw dagelijkse zorg is. Gelukkig is dat wel die van ons. Wij zijn dagelijks bezig met de (potentiële) risico’s en hoe je hier als organisatie zo goed mogelijk mee omgaat. Het is onze misse om jouw organisatie digitaal veilig te maken én houden. Tegen een eerlijk tarief.

Gecertificeerde processen

Voldoe aan de regelgeving en/of volg de richtlijnen van certificeringen.

Veilige online werkomgeving

Een beschermde online werkplek, met minimaal risico voor maximale productiviteit.

Online bestanden beheren

Werk veilig online samen in gedeelde documenten.

Bewuste
medewerkers

Verklein het menselijk risico met alerte en getrainde medewerkers.