Phishingtest

Met een phishingtest controleert u in hoeverre uw organisatie beschermd is tegen phishingmails. Bij deze test voert een professional een gesimuleerde ”aanval” uit op uw systemen. Indien hieruit blijkt dat uw medewerkers niet in staat zijn om phishingmails te herkennen, kunt u vervolgens heel gericht maatregelen nemen om phishing te voorkomen. De experts van ConanDoyle helpen u maar al te graag hierbij. Wij zijn gevestigd in Wateringen, maar helpen bedrijven in het hele land bij hun online beveiliging.

Leer phishing te voorkomen met behulp van een phishingtest

Bij een phishingtest sturen wij een fictieve e-mail naar een aantal van uw medewerkers. Net zoals bij een echte phishingmail, bevat deze e-mail een link naar een speciale website. Via deze website proberen wij de medewerkers te verleiden om gegevens over zichzelf of de organisatie vrij te geven. Na de test levert ons cybersecuritybedrijf een adviesrapport op, waarin u inzicht krijgt in het aantal medewerkers dat de e-mail heeft geopend en wat hiermee is gedaan. Zo wordt duidelijk in hoeverre uw medewerkers over voldoende security awareness beschikken. Vervolgens kunt u de uitkomsten van de test delen binnen uw organisatie. Hiermee verhoogt u het bewustzijn omtrent phishingtechnieken en kunt u phishing in de toekomst voorkomen.

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laat een eigen test uitvoeren! Neem direct contact met ons op

De gevolgen van phishing zijn niet te onderschatten. Het is dus van enorm belang om phishing te voorkomen met een goede cybersecurity. Wilt u een gesimuleerde phishingtest laten uitvoeren om de kwetsbaarheid van uw bedrijf in kaart te brengen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. Hiervoor belt u naar +31 8506 064 96 of vult u het contactformulier in.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.