Cybersecurity verzekering

Een cybersecurityverzekering is essentieel om uw bedrijf te dekken tegen virussen, hacks, willekeurige aanvallen en systeeminbraken. Met behulp van deze verzekering beschermt u uw bedrijf tegen schade door cyberincidenten. Het is natuurlijk nog beter om deze incidenten te voorkomen met behulp van een van onze beveiligingsdiensten. Bij ConanDoyle in Wateringen rekent u steeds op een optimale beveiliging van uw online systemen en een all-in cyberrisicoverzekering.

Proactieve bescherming

Maatwerk beveiliging

Ontzorging en focus

Al 10 jaar uw specialist

Conan-klant-tevreden
Kantoor_ConanDoyle

Een cybersecurityverzekering afsluiten is een slim idee voor u en uw bedrijf

Vooral voor bedrijven is het een slim idee om een cybersecurityverzekering af te sluiten. Zij zijn namelijk vaak het grootste doelwit voor cyberaanvallen van buitenaf. Uit internationaal onderzoek blijkt dat in 2019 68% van de Nederlandse bedrijven is getroffen door een cyberaanval. Met behulp van een cyberrisicoverzekering beschermt u uw bedrijf tegen deze aanvallen en de financiële schade. Bij ons cybersecuritybedrijf sluit u zo’n verzekering af voor een correcte prijs.

Maak jouw medewerkers bewust en verklein het risico

Een beschermde online werkplek voor maximale productiviteit.

Voorkom grote cyberaanvallen

Wanneer er een cyberaanval heeft plaatsgevonden, heeft dit doorgaans grote gevolgen voor u en uw bedrijf. Vandaar is het verstandig om een cyberrisicoverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt voor een gedeelte de financiële schade die de aanval als gevolg heeft. Een cybersecurityverzekering dekt ook de schade die de aanval heeft veroorzaakt bij derde partijen. De verzekering bestaat uit het voorkomen, het herstellen en het vergoeden van een cyberaanval. Het beveiligen van gegevens en systemen kan gedaan worden door op basis van de bevindingen van een blackboxtest.

ConanDoyle-aanhetwerk

Benieuwd naar onze aanpak? Bel voor meer informatie!

Wilt u ook een cyberrisicoverzekering afsluiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem contact met ons. Onze experts gaan graag zo snel mogelijk met u aan de slag. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld security awareness? Ook hiervoor zijn wij te bereiken om u antwoord te geven op al uw vragen. Ga met ons in zee en ontdek de voordelen van cybersecurity!

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Zij gingen je voor