Blackboxtest

Een blackboxtest staat ook wel bekend als het testen van uw pc op hoog niveau. Hierbij is het belangrijk dat de functionaliteiten worden getest vanuit een gedragsoogpunt. Verschillende scenario’s waardoor het systeem zou kunnen breken worden hier getest. Bij de experts van ConanDoyle uit Wateringen kunt u terecht voor een bijzonder uitgebreide en nauwkeurige blackboxtest.

Een blackboxtest is testen op hoog niveau

Bij een blackboxtest hebben de consultants van ons cybersecuritybedrijf vooraf geen informatie gekregen. Zij testen uw systeem op allerlei manieren. Dat is vergelijkbaar met een aanval door een groep hackers. Deze blackboxtest kan plaatsvinden binnen een bepaald tijdvak, waarbij wordt bekeken hoe snel uw systeem gekraakt wordt. Hierbij wordt gecheckt wat een persoon zonder gegevens allemaal kan bekijken en manipuleren binnen het systeem van uw organisatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw websitebeveiliging testen.

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

ConanDoyle-aanhetwerk

Ontvang een rapport van de uitgevoerde test

Na het testen van uw systeem brengen wij een rapport uit van de uitgevoerde tests. Met dit rapport wordt voor u inzichtelijk gemaakt welke zwaktes er binnen het systeem aanwezig zijn. Tenslotte zorgen wij samen met u dat uw cyberbeveiligingssystemen op orde worden gebracht. U kunt dit ook volledig overlaten aan onze professionals, zodat u geen tijd meer hoeft te besteden aan de beveiliging tegen hackers. Zo nemen wij het werk voor u uit handen.

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Neem direct contact op en laat een beveiligingstest uitvoeren

Wij voeren diverse beveiligingstesten uit. Naast blackboxtesten voeren wij bijvoorbeeld ook een whiteboxtesten uit. Indien u graag een combinatie van beide testen wilt, kunt u eveneens bij ons terecht voor een greyboxtest. Wilt u zo snel mogelijk een blackboxtest uitvoeren of wilt u eerst liever nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.