Laat een whiteboxtest uitvoeren

Bij een whiteboxtest wordt de beveiliging van uw organisatie getest door een expert die alle informatie over de interne structuur van uw IT-omgeving tot zijn beschikking heeft. Mogelijke documentatie, broncodes en configuraties worden door uw bedrijf aangeleverd. U schakelt de experts van ConanDoyle, ons bedrijf uit Wateringen, in om uw systemen te laten testen met deze whiteboxtest. Wij controleren hierbij alle maatregelen die door u zijn getroffen om informatie te beveiligen. Zo krijgt u een overzicht van welke fouten en problemen in uw systemen nog opgelost of verbeterd moeten worden.

Proactieve bescherming

Maatwerk beveiliging

Ontzorging en focus

Al 10 jaar uw specialist

Conan-klant-tevreden
Kantoor_ConanDoyle

Ontvang een rapport van uw uitgevoerde whiteboxtest

In tegenstelling tot een blackboxtest heeft de expert bij het uitvoeren van een whiteboxtest een grondige kennis van de werking van uw systemen. Dat heeft als voordeel dat hij het systeem extra grondig kan testen. Na het uitvoeren van de whiteboxtest brengen wij een rapport uit van onze bevindingen. U krijgt de risicobeoordeling schriftelijk aangeleverd, waarbij u ook de mogelijkheid krijgt om met onze professionals in gesprek te gaan. Als u besluit om uw systeem direct te verbeteren, dan kunt u dit laten doen in samenwerking met ons cybersecuritybedrijf. Ook kunt u ervoor kiezen om de complete organisatie aan ons over te laten. Als derde optie is het natuurlijk eveneens mogelijk om zelf verbeteringen aan te brengen in uw systeem. Wat uw voorkeur ook heeft, wij helpen u maar al te graag om de juiste cyberbeveiligingssystemen te installeren.

Maak jouw medewerkers bewust en verklein het risico

Een beschermde online werkplek voor maximale productiviteit.

Contacteer ons voor uw test

Wilt u een whiteboxtest uit laten voeren door ons bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ook voor andere soorten testen, zoals een greyboxtest, rekent u op onze specialisten. Indien u nog vragen heeft over onze werkzaamheden, kunt u altijd bellen naar +31 8506 064 96 of het contactformulier invullen.

ConanDoyle-aanhetwerk

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Zij gingen je voor