Security audit

ConanDoyle is dé geschikte partner bij uitstek als u graag een security audit wilt laten uitvoeren voor uw bedrijf. Met zo’n audit krijgt u onmiddellijk een overzicht van de veiligheid van uw netwerk. Indien er zwakke plekken zijn, kunt u deze vervolgens heel gericht verbeteren. Ontdek hier wat ons bedrijf uit Wateringen voor u kan betekenen.

Laat een security audit uitvoeren

Uiteraard heeft u reeds de nodige maatregelen getroffen om de cybersecurity van uw bedrijf te verbeteren. Het gebeurt echter geregeld dat werknemers na een tijdje minder oplettend worden of er veranderingen plaatsvinden in de bedrijfsprocessen, waardoor er nieuwe risico’s ontstaan. Daarom is het een goed idee om geregeld een security audit uit te laten voeren. In zulke audits stelt u vast of de genomen maatregelen nog steeds nageleefd worden en of deze nog steeds effectief zijn. Op basis hiervan maakt u een risicobeoordeling op.

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

ConanDoyle-aanhetwerk

Deel de scope van de audit naar uw wensen in

De scope van de audit kan naar uw wensen worden ingedeeld. Wij testen de website- en serverbeveiliging en bekijken in hoeverre maatregelen in de gehele organisatie voldoen. De audit kan daarnaast ook worden uitgevoerd over vooraf gespecificeerde maatregelen van de security engineers. Het eindresultaat van de security audit is altijd een rapportage van de bevindingen van onze professionals. Wij geven uw organisatie aanbevelingen voor de te implementeren maatregelen en voeren deze indien gewenst direct voor u uit. Uw organisatie blijft zo op het gewenste beveiligingsniveau. Het is bij ons bovendien mogelijk om een opleiding tot interne auditor te volgen. Zo laat u een medewerkers opleiden om zelf security audits uit te voeren binnen uw organisatie.

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Neem contact op voor een eigen audit

Wilt u een security audit uit laten voeren om de beveiliging van uw bedrijf grondig te testen? Neem dan contact met ons bedrijf op en vraag uw offerte aan. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 8506 064 96 of via het contactformulier. Samen gaan we voor een goede cybersecurity voor uw bedrijf!

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.