Security Operations Center (SOC)

Een Security Operations Center, kortweg SOC, is een essentieel onderdeel van de bedrijfsbeveiliging. De SOC is een centrale plek waar experts de beveiliging van uw bedrijf op organisatorisch en technisch niveau monitoren. Zo is uw IT-infrastructuur veilig en kunt u zich focussen op de corebusiness van uw onderneming. ConanDoyle, onze firma uit Wateringen, helpt u graag om zo’n Security Operations Center op te starten.

Waarborg de veiligheid van uw infrastructuur met een Security Operations Center

Een Security Operations Center (SOC) kan tijdelijk of continu worden ingezet om de veiligheid van uw IT-infrastructuur te waarborgen. Naast het garanderen van de veiligheid kunnen wij uw organisatie ook adviseren en helpen met het implementeren van maatregelen naar aanleiding van onderzoek dat wordt uitgevoerd door onze SOC. Ons Security Operations Center is op veel verschillende manieren in te zetten. Zo kunt u ervoor kiezen om de focus te leggen op een bepaald aspect binnen uw beveiliging, zoals webapplicatiebeveiliging. Daarnaast is het ook mogelijk om uw organisatie in het algemeen te ondersteunen. Uw wensen staan centraal!

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

ConanDoyle-aanhetwerk

Alles voor de beveiliging van uw bedrijf

Naast ons Security Operations Center (SOC) bieden wij nog veel meer diensten aan om de beveiliging van uw bedrijf te verbeteren, bijvoorbeeld met beveiliging tegen hackers. U kunt bij ons ook terecht om een opleiding tot interne auditor te volgen, zodat u zelf de veiligheid binnen de organisatie kunt monitoren. Verder bieden wij nog vele andere diensten aan, waaronder:

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bel voor meer informatie en ontdek de voordelen

Als expert op gebied van cyberbeveiligingssystemen helpen wij bedrijven in het hele land aan een optimale cybersecurity. Neem contact met ons bedrijf op voor meer informatie over een Security Operations Center. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel gerust naar +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in en ontdek de voordelen van een SOC.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.