Pentest

Wanneer u uw gegevens wilt beveiligen, is het een goed idee om een pentest of penetratietest uit te voeren. Hierbij onderzoeken zogenaamde ethical hackers op realistische wijze uw systemen. Zij gaan als een echte hacker aan het werk, om zo alle mogelijke manieren om toegang te krijgen te ontdekken. Bij ConanDoyle in Wateringen laat u uw systemen testen met behulp van zo’n pentest en netwerkscanning.

Proactieve bescherming

Maatwerk beveiliging

Ontzorging en focus

Al 10 jaar uw specialist

Conan-klant-tevreden
Kantoor_ConanDoyle

Onze experts gaan voor u aan de slag met het uitvoeren van een pentest

Om de netwerkbeveiliging van uw bedrijf zo grondig mogelijk te testen, maken wij hiervoor gebruik van twee verschillende methodes. Eerst sporen wij kwetsbaarheden in uw netwerk op met behulp van netwerkscanning. Hiervoor gebruiken wij de software van Guardian360, die bekend staat om zijn hoge nauwkeurigheid. Desondanks blijft het steeds mogelijk dat bepaalde zwaktes aan het oog van de scanner ontglippen. Daarom voeren onze experts ook een pentest of penetratietest uit. Bij zo’n pentest bekijken zij zelf de systemen en denken ze creatief na op welke manier hackers uw servers zouden kunnen binnendringen. Vervolgens testen zij of dit hen lukt. Zo ja, weet u dat u de beveiliging van uw systemen moet aanscherpen. Voor deze penetratietest zijn er drie mogelijkheden:

Onze experts bespreken graag samen met u welke optie het meest geschikt is voor uw systeem. Zo kunnen we alle zwakke plekken in uw IT-omgeving detecteren en vervolgens zorgen voor de juiste cyberbeveiligingssystemen.

Maak jouw medewerkers bewust en verklein het risico

Een beschermde online werkplek voor maximale productiviteit.

Contacteer ons snel

Met behulp van een pentest en netwerkscanning krijgt u een duidelijk inzicht in de valkuilen binnen uw systemen. Dit is een belangrijke stap om hackers te voorkomen. Wees ongenode gasten een stap voor en zorg voor een waterdicht systeem. Neem contact met ons op om netwerkscanning en een penetratietest te laten uitvoeren en reken op een uitstekende service. U ontvangt achteraf een duidelijk rapport van ons met alle zwakke plekken en de mogelijke technologische oplossingen. Wij helpen u ook graag om deze oplossingen te implementeren. Bij ons krijgt u het totaalpakket!

ConanDoyle-aanhetwerk

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Zij gingen je voor