Interne auditor opleiding

Word interne auditor dankzij onze kwalitatieve opleiding. Wilt u leren hoe u interne audits kunt voorbereiden, uitvoeren, beoordelen en afronden en hoe de audit een toegevoegde waarde kan hebben voor uw organisatie? Dan is deze opleiding tot interne auditor van ConanDoyle, onze firma uit Wateringen, perfect voor u. Ontdek er hier alles over!

Uw taken als interne auditor na onze opleiding

Een interne auditor verkrijgt door het uitvoeren van interne audits inzicht in hoeverre het managementsysteem van de organisatie voldoet aan de eisen die worden gesteld door de ISO-normen. Hierbij toetst de auditor de normen en beoordeelt hij de risico’s. Verder zorgt hij dat het managementsysteem doet wat het moet doen, overeenkomstig wordt onderhouden én dat er verbeterpunten worden gevonden waar uw organisatie verder mee wordt geholpen. Zo draagt een interne auditor bij tot een goede cybersecurity.

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

ConanDoyle-aanhetwerk

Krijg een opleiding van een erkende lead auditor

Na het testen van uw systeem brengen wij een rapport uit van de uitgevoerde tests. Met dit rapport wordt voor u inzichtelijk gemaakt welke zwaktes er binnen het systeem aanwezig zijn. Tenslotte zorgen wij samen met u dat uw cyberbeveiligingssystemen op orde worden gebracht. U kunt dit ook volledig overlaten aan onze professionals, zodat u geen tijd meer hoeft te besteden aan de beveiliging tegen hackers. Zo nemen wij het werk voor u uit handen.

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Neem contact op en meld u aan voor de opleiding

De opleiding tot interne auditor kan zowel op locatie bij uw organisatie, als op de locatie van onze firma worden gegeven. Wij zijn gevestigd in Wateringen, maar zijn actief in het hele land. Neem contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding. Ook voor informatie over een van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld security engineering, kunt u ons steeds contacteren.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.