OBE-maatregelen

Met OBE-maatregelen beveiligt u uw organisatie op een optimale manier. OBE staat voor Organisatorisch, Bouwkundig en Elektronisch. Door deze drie soorten maatregelen toe te passen, is uw werkplek veilig voor allerhande misdrijven. ConanDoyle, onze firma uit Wateringen, ondersteunt u hierbij. Hoe wij dat doen? Dat vertellen we u graag.

Houd ongewenst bezoek buiten de deur met behulp van OBE-maatregelen

OBE-maatregelen moeten inbrekers buiten de deur houden, zowel op fysiek als online vlak. Dit varieert van goed sleutelbeheer en het gebruikmaken van kluisjes, tot hang- en sluitwerk en een betrouwbaar alarmsysteem. Ook het verspreiden van privacygevoelige informatie via internet wilt u graag voorkomen; dit is onderdeel van security awareness. Er zijn diverse manieren om de juiste OBE-maatregelen voor uw organisatie te treffen. In overleg met u kunnen wij diverse methoden aanbieden, specifiek gericht op uw behoeften. Twee veelgebruikte methoden die wij toepassen zijn:

  • De verbeterde richtlijn klasse indeling 2019 (VRKI)
  • Security Riskmanagement Body of Knowledge (SRMBOK)

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

ConanDoyle-aanhetwerk

Verhoog uw beveiligingsregime met behulp van onze professionals

Onze professionals verhogen het beveiligingsregime van uw organisatie op een wijze die in overleg met u wordt vastgesteld. Een voorbeeld hiervan is door een pentest uit te voeren. Zo ontdekken wij de zwakke plekken in uw IT-omgeving en kunnen wij cyberbeveiligingssystemen op maat ontwerpen. Wij denken graag met u mee. Samen vinden wij dé manier om uw organisatie op het juiste beveiligingsniveau te brengen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget.

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer weten over onze diensten? Neem direct contact met ons op

Door middel van onze projectaanpak vertellen we u graag meer over hoe wij een risicobeoordeling uitvoeren. Op basis hiervan geven wij advies over welke OBE-maatregelen geschikt zijn voor uw onderneming. Wilt u meer weten over de dienstverlening van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.