Guardian360

Wanneer u uw IT-infrastructuur wilt beveiligen, is het verstandig om gebruik te maken van de oplossingen van Guardian360. Bij ConanDoyle uit Wateringen bieden wij diverse diensten aan van dit platform. Hierdoor kunt u uw bedrijf beschermen op verschillende niveaus. Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

De Guardian360 netwerk vulnerability scanner

De netwerk vulnerability scanner van Guardian360 bestaat uit acht networkscanners, die constant in en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of network vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en network security scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen, dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm. Het 24/7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert een eventuele indringer of hacker vervolgens direct.

Constante security scan

Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is, zonder dat u er iets aan aangepast heeft!

Webapplicatie security

Uw kritische webapplicatie is met Guardian360 beveiligd dankzij de optimaal ingerichte webapplicatie security. Doordat het systeem constant scant op vulnerabilities in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen, verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk.

Beveilig uw webapplicatie

De webapplicatiescanner neemt de gehele webapplicatiebeveiliging onder de loep. Zo wordt er onder andere gescand naar injectiemogelijkheden en kwetsbaarheden, algemene security configuratiefouten en het aanroepen van data zonder authenticatie. Elke webapplicatie is optimaal beveiligd dankzij de veelzijdigheid van deze betrouwbare scanners.

Pentestabonnement

Het pentestabonnement geeft invulling aan de wens van organisaties om periodiek testen uit te laten voeren door een ethisch hacker, terwijl er ook een continu proces is ingericht om kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden op te sporen. Hierdoor krijgt een organisatie niet alleen een momentopname, maar kan zij daarna ook aantonen dat bepaalde maatregelen geholpen hebben om kwetsbaarheden te verhelpen. Daarnaast zal het systeem inzichtelijk maken of bepaalde issues leiden tot een afwijking van informatiebeveiligingsnormen.

Web & network security audits

Het Guardian360-platform is in staat om te scannen volgens de ISO27001, ISO27017, NEN7510, OWASP, NCSC, BIR, BIG, BIC, BIWA, PCI-DSS, saMBO-ICT, DigiD Norm 1.0 en de DigiD Norm 2.0. De compliancy audits laten zien in hoeverre uw onderneming voldoet aan de voor jullie geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Met de compliance & website-securitycheck gaat u voor een optimale compliancy. Alle issues die gevonden worden tijdens de network security audit worden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden.

Mocht een security issue gevonden zijn, dan weet u direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan. En, wanneer een probleem is opgelost, kunt u uw auditor met vertrouwen tonen dat u ‘in control’ bent.

Verlaag audit-druk

Met behulp van de compliancy module kunt u auditors eenvoudig aantonen hoe u gehandeld heeft toen er een afwijking gesignaleerd werd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bepaalde kwetsbaarheden te accepteren. U kunt namelijk eenvoudig inzichtelijk maken waarom u dat gedaan heeft en voor welke periode. Uw auditor hoeft niet eens langs te komen om een steekproef te doen, u kunt uw auditor gewoon een account tot uw Guardian360 dashboard verstrekken. Hierdoor kunnen jullie beiden focussen op jullie primaire taken.

IoT- & SCADA-vulnerabilityscanning

Het platform test op kwetsbaarheden in IoT- en SCADA-apparaten met acht scanners die constant in en om uw infrastructuur zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van security toch een netwerkindringer of hacker uw IoT- & SCADA-infrastructuur binnendringen, dan slaat het systeem stil alarm.

Phishing as a Service

De term “phishing” staat voor het “hengelen” dat kwaadwillende personen naar vertrouwelijke gegevens doen. Een veelgebruikte methode is om dit via e-mail te doen: ontvangers krijgen een vertrouwenwekkende e-mail waarin een kwaadaardige link is opgenomen. Zodra de ontvanger daarop klikt, verschaft de aanvaller zich toegang tot het systeem van de gebruiker. Guardian360 biedt met haar Phishing as a Service een phishingdienst voor organisaties die zelf geen phishingsoftwareprogramma willen ontwikkelen en toch snel aan de slag willen met het creëren van bewustwording omtrent dit onderwerp. Wanneer ontvangers zich bewust zijn van bepaalde kenmerken, trappen zij minder snel in een phishingpoging en kan uw bedrijf phishing voorkomen. Ons bedrijf biedt deze dienst als een continu proces aan, met als doel om iedereen binnen uw onderneming scherp te houden.

Hacker alert

Binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is bepaald dat uw bedrijf een datalek onverwijld moet melden. Hoe weet u dat er een datalek heeft plaatsgevonden? Onze toepassingen helpen u een datalek snel te signaleren en zo aan deze wetgeving te voldoen. Doordat deze oplossingen eenvoudig te implementeren zijn, kost het uw organisatie nauwelijks moeite om deze meldplicht na te leven. Ondanks alle maatregelen is de kans reëel dat een kwaadwillende uw netwerk binnendringt. Of het nu een rancuneuze (ex-)medewerker, een concurrent of een criminele organisatie is, vrijwel ieder bedrijf is interessant genoeg om in ingebroken te worden. Daarom biedt Guardian360 een tweetal oplossingen: de Guardian360 Canary en Guardian360 Canary Tokens.

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

Hoe werkt de Canary?

Het Canary Hacker Alert fungeert als een bewegingssensor in uw netwerk: voert iemand een netwerkscan uit, dan merkt de Hacker Alert dat direct. Ook op manieren die wij niet verder openbaar maken, worden hackers betrapt.

De meldingen van de Canary Hacker Alert worden direct doorgegeven aan het Security Operations Center. De melding wordt ook zichtbaar gemaakt in het dashboard, voorzien van relevante informatie over de indringer zoals: IP-adres, poort, ingevoerde gegevens en het gebruikte protocol.

ConanDoyle-aanhetwerk

De Canary tokens

De Canary Tokens bieden nog verdergaande detectie binnen uw applicaties en netwerk. Met uniek gegenereerde tokens voor uw organisatie is het mogelijk om aanvallen of datalekkage zo snel mogelijk te kunnen detecteren binnen applicaties, uw netwerk of externe bronnen.

Cyberrisicoverzekering

Voor veel organisaties is het onduidelijk wat er geregeld moet worden om bepaalde risico’s af te dekken. Ook de kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn voor veel organisaties niet duidelijk. Daarom biedt Guardian360 een cyberrisicoverzekering aan. Met dit platform bent u ervan verzekerd dat uw IT-omgeving en webapplicaties continu gemonitord worden op kwetsbaarheden. Mocht een kwaadwillende toch in uw netwerk komen, dan slaat onze Canary alarm.

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ontdek wat dit platform u te bieden heeft

Wilt u graag weten wat Guardian360 voor uw bedrijf kan betekenen? Onze professionals vertellen u er graag meer over. Kom in contact met hen door te bellen naar +31 8506 064 96 of door het contactformulier in te vullen. Samen bekijken wij dan hoe wij uw organisatie optimaal kunnen beveiligen met onze cyberbeveiligingssystemen.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.