Greyboxtest

Een greyboxtest is een methode om software te testen. Hierbij wordt er gezocht naar mogelijke defecten om zo de software gericht te kunnen verbeteren. Bij deze methode heeft de tester een beperkte kennis van de interne werking van deze software. Bij ConanDoyle in Wateringen kunt u terecht voor deze superefficiënte manier van testen.

Een greyboxtest voor het testen van uw beveiliging

Bent u al bekend met de greyboxtest? Bij een greyboxtest wordt de beveiliging getest en beschikken de testers over de documentatie van gebruikers van het systeem dat getest wordt. Zo wordt geanalyseerd hoe een geregistreerde gebruiker van uw systeem eventueel misbruik kan maken van uw IT-omgeving. Deze test is in feite een combinatie van twee soorten testen. Bij een blackboxtest heeft de tester geen kennis van de interne structuur van de software. De whiteboxtest daarentegen wordt uitgevoerd met volledige toegang tot de interne structuur. De greyboxtest combineert de voordelen van beide soorten testen.

"Het is onze missie om informatiebeveiliging eenvoudig én betaalbaar te maken."

-Bert Heskes

CEO Conan Doyle

ConanDoyle-aanhetwerk

Beveiligingstesten door het hele land

Als expert op gebied van cybersecurity hebben wij reeds veel ervaring met de greyboxtest. Na het uitvoeren van de test brengen onze professionals een rapport uit, zodat u de sterktes en zwaktes van uw systeem kent. Wij verbeteren uw systeem vervolgens in samenwerking met uw organisatie. Ook bieden wij diverse trainingen aan, zodat uw medewerkers juist leren omgaan met de informatie binnen de systemen. U kunt er eveneens voor kiezen om zelf uw systeem te verbeteren na het ontvangen van uw rapport. Wij geven duidelijk aan welke aandachtspunten er zijn, zodat u deze zelf kunt oplossen. Zo kunt u uw IT-omgeving optimaal beveiligen tegen hackers.

Wil je meer weten of direct contact met ons?

Wij zijn jouw partner tegen online crime. Wij leggen je er graag meer over uit hoe jij jouw bedrijf kan beschermen. Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder. Mist jouw vraag? Neem gerust contact op voor maatwerk beveiligingsoplossingen en deskundig advies.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit, waarbij de aanvallers zich voordoen als betrouwbare bedrijven of instellingen. Ze sturen steeds moeilijker van het echt te onderscheiden e-mails met daarin een link die leidt naar een valse website, waar geprobeerd wordt vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Vishing is een vorm van phishing via telefoongesprekken. De aanvaller doet zich in deze gevallen voor als een medewerker van een bedrijf of instelling en probeert het slachtoffer ervan te overtuigen vertrouwelijke informatie te onthullen.

Smishing is de vorm van phishing waarbij gebruikt gemaakt wordt van sms-berichten. Bij deze werkwijze lijkt het alsof een sms-bericht van jouw bank of een overheidsinstelling komt. Maar ook hier wordt het onwetende slachtoffer verleid om gevoelige informatie prijs te geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Neem direct contact op met een van onze professionals

Indien u een greyboxtest wilt laten uitvoeren, horen wij het graag. Onze professionals staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Ook voor andere beveiligingstesten, zoals een pentest, zijn wij dé geschikte partij. Neem voor verdere vragen of meer informatie contact met ons op via +31 8506 064 96 of het contactformulier. Wij vertellen u graag alles over onze cyberbeveiligingssystemen.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.