Firewall

Een firewall is een onzichtbare muur die staat tussen een computer en het verbindingspunt van het netwerk of internet. De firewall bepaalt welk netwerkverkeer er verder mag komen en welk verkeer er achterblijft. Het verkeer dat achterblijft, is vaak niet veilig en wordt daarom door het systeem geblokkeerd. In principe bepaalt het systeem dus wat goed en slecht is voor uw apparaat. ConanDoyle, onze firma uit Wateringen, geeft u graag advies over goede firewalls en de voordelen van werken met firewalls.

Proactieve bescherming

Maatwerk beveiliging

Ontzorging en focus

Al 10 jaar uw specialist

Conan-klant-tevreden
Kantoor_ConanDoyle

Waarom een firewall installeren?

Een firewall is een essentieel element voor een gedegen netwerkbeveiliging. Goede firewalls blokkeren gevaarlijke aanvallen van buitenaf, voordat de bedreiging uw netwerk binnen kan komen. Bij systemen die niet werken met firewalls, kunnen de aanvallen van buitenaf binnen enkele seconden worden uitgevoerd. Uw computer is dan niet meer beschermd tegen misbruik van buitenaf. Goede firewalls zijn dus een onmisbaar onderdeel van een sterk cyberbeveiligingssysteem.

Maak jouw medewerkers bewust en verklein het risico

Een beschermde online werkplek voor maximale productiviteit.

Laat geen poorten meer openstaan voor ongewenste bezoekers dankzij goede firewalls

Wanneer u geen firewall laat installeren door ons cybersecuritybedrijf, laat u de poorten openstaan voor ongewenste bezoekers. Via deze openstaande poorten is het dan heel gemakkelijk voor indringers om de computer aan- en binnen te vallen. Wanneer dit eenmaal is gebeurd, kunt u onder andere last krijgen van diverse pop-upberichten. Zonder dat u het doorheeft, worden er dan diverse virussen op uw apparaat gedownload. Bedrijven die werken met goede firewalls, hebben geen last meer van deze ongewenste indringers.

ConanDoyle-aanhetwerk

Ontdek zelf de voordelen van werken met firewalls

Wilt u ook een firewall laten installeren op uw apparaat? Dat is een slimme keuze! Onze professionals helpen u hier graag bij. Neem voor verdere vragen of meer informatie direct contact met ons op door te bellen naar +31 8506 064 96 of vul het contactformulier in. Bent u benieuwd naar een van onze andere diensten, zoals een cybersecurityverzekering? Ook hiervoor zijn wij te bereiken.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Zij gingen je voor