Beveiliging tegen hackers

Een beveiliging tegen hackers is steeds vaker noodzakelijk. Tegenwoordig hebben hackers veel slimme manieren om toch ongewenst de verbindingspoorten te betreden. Wanneer de hackers eenmaal binnengedrongen zijn in de online systemen van uw organisatie hebben zij inzicht in alle persoonlijke gegevens, kunnen ze cyberaanvallen plegen en kunt u last krijgen van vervelende pop-ups. Daarom is het belangrijk om hackers te voorkomen. Met ons systeem tegen hackers geniet u van een optimale beveiliging.

Proactieve bescherming

Maatwerk beveiliging

Ontzorging en focus

Al 10 jaar uw specialist

Conan-klant-tevreden
Kantoor_ConanDoyle

Bescherm uw systeem met een beveiliging tegen hackers

Beveiliging tegen hackers kent vele vormen. Ons cybersecuritybedrijf helpt u graag bij het beschermen van al uw informatie. Vooral bedrijven of personen waarvan hackers weten dat er veel bij te halen valt, zijn een groot doelwit van hackers. Vandaar dat een computerbeveiliging tegen hackers altijd slim is. Wij bieden een corporate dienstverlening aan om uw bedrijf te beschermen tegen elke hack. Elke organisatie is anders, en daarom vereist elke organisatie een andere aanpak. Wij bedenken een systeem voor computerbeveiliging op maat van uw bedrijf, zodat u steeds geniet van een optimale beveiliging tegen hackers en cyberaanvallen kunt voorkomen.

Maak jouw medewerkers bewust en verklein het risico

Een beschermde online werkplek voor maximale productiviteit.

Onze corporate dienstverlening om hacks te voorkomen

Een goed systeem voor computerbeveiliging tegen hackers bestaat uit verschillende onderdelen. Er zijn immers verschillende manieren waarop hackers uw IT-omgeving kunnen binnendringen. Onze corporate dienstverlening helpt u om hackers te voorkomen op drie verschillende niveaus:
  • Beveiliging van de werkplek (de pc’s zelf)
  • Beveiliging van het netwerk
  • Beveiliging van de server/webapplicatie
Voor elk van deze aspecten bieden wij verschillende technologische oplossingen aan. Onze corporate dienstverlening bestaat dus uit een totaalpakket waarmee u elke hack voorkomt. Zo rekent u bij ons steeds op een goede cybersecurity.
ConanDoyle-aanhetwerk

Hackers voorkomen op de meest optimale manier

Wanneer onze firma computerbeveiliging tegen hackers installeert, worden uw computers beschermd tegen verschillende aanvallen van buitenaf. Om uw organisatie te blijven beschermen, biedt ConanDoyle een complete oplossing aan in de vorm van een Security Operations Center. Wij ontwerpen graag een beveiliging tegen hackers op maat voor u, maar u kunt zelf ook het een en ander doen om aanvallen te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • De software up-to-date houden
  • Oppassen met phishingmails
  • Het wachtwoord om de tijd resetten
  • Een virusscanner gebruiken
  • Back-ups maken
Naast computerbeveiliging tegen hackers is het ook verstandig om uw webcam af te plakken en de firewall aan te zetten. Voor het beschermen van uw infrastructuur kunt u gebruikmaken van de Guardian360.

Heeft u vragen voor onze experts? Neem direct contact op!

Wilt u ook een cyberrisicoverzekering afsluiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem contact met ons. Onze experts gaan graag zo snel mogelijk met u aan de slag. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld security awareness? Ook hiervoor zijn wij te bereiken om u antwoord te geven op al uw vragen. Ga met ons in zee en ontdek de voordelen van cybersecurity!

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Zij gingen je voor