AVG-compliance

AVG-compliance is bijzonder belangrijk voor bedrijven. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) legt strikte richtlijnen op voor de verwerking en bescherming van persoonsgegevens van EU-burgers. ConanDoyle, ons cybersecuritybedrijf uit Wateringen, heeft een grondige kennis op gebied van AVG-compliance en biedt uitgebreide oplossingen aan om bedrijven te helpen voldoen aan deze vereisten en de privacy van individuen te waarborgen.

Proactieve bescherming

Maatwerk beveiliging

Ontzorging en focus

Al 10 jaar uw specialist

Conan-klant-tevreden
Kantoor_ConanDoyle

Zo helpen we u om te voldoen aan AVG-compliance

Een belangrijke stap in AVG-compliance is het uitvoeren van een gegevensinventarisatie en impactbeoordeling. Onze cybersecurity-experts werken nauw samen met bedrijven om een grondig inzicht te krijgen in de persoonsgegevens die ze verzamelen, verwerken en opslaan. Zo kunnen we de risico’s identificeren die gepaard gaan met de verwerking van deze gegevens en kunnen we gepaste OBE-maatregelen voorstellen om de privacy en de rechten van individuen te beschermen. Dit omvat het implementeren van geavanceerde versleutelingsalgoritmen, het waarborgen van sterke toegangscontrolemechanismen en het regelmatig uitvoeren van penetratietests. Een andere belangrijke vereiste van de AVG-compliance is de meldplicht van datalekken. Bedrijven zijn verplicht om datalekken binnen 72 uur te melden aan de relevante autoriteiten en, in sommige gevallen, aan de betrokken individuen. Onze cybersecurity-experts helpen bedrijven bij het opstellen van een adequaat incidentresponsplan om snel te reageren op datalekken en om te voldoen aan deze meldplicht.

Maak jouw medewerkers bewust en verklein het risico

Een beschermde online werkplek voor maximale productiviteit.

Voldoe aan de normen dankzij onze ondersteuning

AVG-compliance is essentieel om de privacy en de rechten van individuen te waarborgen in het digitale tijdperk. Als experts op gebied van cyberbeveiligingssystemen helpen wij u graag om aan deze AVG te voldoen. Neem snel contact op met onze experts om een afspraak te maken. We vertellen u graag alles over onze diensten in een persoonlijk gesprek.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Zij gingen je voor