Audits

Het belang van regelmatige audits bij het waarborgen van de beveiliging van bedrijfsinformatie en systemen valt niet te onderschatten. Audits vormen een essentieel onderdeel van een solide cybersecuritystrategie en bieden inzicht in de beveiligingsstatus, identificatie van kwetsbaarheden en naleving van regelgeving. De specialisten van ConanDoyle uit Wateringen staan voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een expert om zo’n audit uit te voeren.

Proactieve bescherming

Maatwerk beveiliging

Ontzorging en focus

Al 10 jaar uw specialist

Conan-klant-tevreden
Kantoor_ConanDoyle

Hoe gaan audits in hun werk?

Een eerste belangrijke stap bij een security audit is het uitvoeren van een nulmeting en risicoanalyse. Dat houdt in dat de huidige beveiligingsstatus van het bedrijf wordt beoordeeld en potentiële risico’s worden geïdentificeerd. Door deze grondige evaluatie kunnen we een volledig beeld krijgen van de beveiligingsrisico’s waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd en kunnen we passende maatregelen voorstellen om de beveiliging te versterken. Een ander cruciaal aspect van audits is het waarborgen van regelnaleving. Verschillende industrieën en landen hebben specifieke beveiligingsvoorschriften en regelgevingen waaraan bedrijven moeten voldoen. Onze cybersecurity-experts zijn bekend met de vereisten van verschillende regelgevende instanties en voeren audits uit om ervoor te zorgen dat bedrijven voldoen aan de relevante beveiligingsstandaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan AVG-compliance. Daarnaast omvat het auditproces ook een beoordeling van de bestaande beveiligingsmaatregelen. Ook bieden we aanbevelingen voor verbeteringen op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van de cyberbeveiligingssystemen.

Maak jouw medewerkers bewust en verklein het risico

Een beschermde online werkplek voor maximale productiviteit.

Reken op onze hulp

Audits spelen een cruciale rol in het waarborgen van een solide cybersecuritystrategie. Als cybersecuritybedrijf zijn we toegewijd aan het uitvoeren van grondige audits en het verstrekken van aanbevelingen om uw netwerkbeveiliging te verbeteren. Wilt u onze experts inschakelen om een audit uit te voeren? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt ook bij ons terecht om zelf een opleiding tot interne auditor te volgen.

Bel ons

E-mail ons

Neem nu contact op

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Zij gingen je voor